: : PUSAT RAWATAN TRADISIONAL GARUDASAKTI : :

Pusat Rawatan Tradisional Garudasakti ini telah diasaskan oleh En. Shahrun Kamaruddin dan telah dibuka di Parit Raja, Batu Pahat, Johor. Pengalaman Pusat Rawatan Tradisional Garudasakti pada masa lalu mampu mencatat sejarah kejayaan dan bertahan sehingga kini. Pusat Rawatan Tradisional merupakan perniagaan yang penuh dengan potensi, pencapaian dan kecemerlangan. Tujuan utama penubuhan syarikat ini ialah untuk memberi pendedahan mengenai perubatan herba tradisional sebagai satu rawatan alternatif kepada masyarakat, bukan sahaja memberi kesihatan yang terjamin malahan dapat mengecapi kemakmuran dan memperkayakan kehidupan.

Pusat Rawatan Tradisional Garudasakti amat mengalu-alukan kedatangan pelanggan yang ingin mendapatkan rawatan tradisional. Insya-Allah, berberkalkan doa, usaha, ikhtiar dan tawakkal, segala penyakit mampu diubati. Malah, telah terbukti bahawa rawatan tradisional mampu mengubati penyakit-penyakit yang tidak dapat diubati melalui kaedah rawatan moden.

Sesiapa yang ingin mendapatkan rawatan, boleh menghubungi kami di talian 013 - 745 8121 / 017 - 707 2012 atau terus ke pusat rawatan kami di alamat #C6, Kompleks Niaga Parit Raja, Jln. Baru, 86400 Parit Raja, Batu Pahat, Johor.

Perkhidmatan yang disediakan di Pusat Rawatan Tradisional Garudasakti adalah : -

1) Terkena Sihir/ Santau
2) Gangguan Makhluk Halus
3) Penyakit Misteri
4) Buang Saka
5) Pulih & Pagar Rumah
6) Pelaris Perniagaan
7) Pendinding Diri
8) Tenaga Batin
9) Lemah Semangat
10) Resdung. Migrain, Sakit Kepala, dan lain-lain.
11) Urut Tradisional Seluruh Badan (1 jam) - RM 60
12) Urut Separuh Badan (30 minit) - RM 30
13) Urut Anggota Setempat (20 minit) - RM 25
14) Rawatan Penambahbaikan Tenaga Batin Lelaki - RM 100
15) Rawatan Pemulihan Tenaga Batin Lelaki (3 kali rawatan) - RM 540

.......................................................................................................................................................................................................................................

: : SESI RAWATAN 01 : : .......................................................................................................................................................................................................................................

: : SESI RAWATAN : :

No comments:

Post a Comment